Håkans Bygg

Samarbetspartners

I de totalentreprenader vi utför har vi ett bra samarbete med flera duktiga entreprenörer på många olika områden. Här presenterar vi några leverantörer och samarbetspartners.


Hallands Energiutveckling
www.hallandsenergiutveckling.se
Håkans Bygg i Harplinge samarbetar med Hallands Energiutveckling för projektering och installation av kompletta solcellsanläggningar av hög kvalitet till privatpersoner och företag. De flesta av våra produkter är tillverkade i Tyskland av tyska företag som lämnar långa garantier och håller hög kvalitet.


Jarälvs VVS
Jarälvs VVS i Getinge utför allt inom värme och badinstallationer.www.derome.se
Trävaror, biobränsle, byggmaterial, byggkomponenter och hela hus.www.forretrevare.no
Førre Trevarefabrikk AS har arbetat med fönster och dörrar sedan 1950. Som lokal tillverkare i Førre, vet vad som krävs för att göra bra hållbara produkter och utför små och stora jobb.


PWC i Halmstad
pwclogo
Revision och redovisning i Halmstad.PwC är den största och ledande revisionsbyrån och redovisningsbyrån i Sverige. Med erfarenhet och unik branschkunskap hjälper PWC tusentals bolag och organisationer att utvecklas varje år.PWC hjälper till med allt från löpande bokföring, bokslut och årsredovisningar till uppföljning, analys och revision.


Slöinge Trä & Bygg AB

Slöinge Trä
Ett företag med 100 års erfarenhet som har ett brett sortiment direkt från lager i Slöinge. Förutom en välsorterad brädgård med alla typer av trävirke, finns ett fullständigt utbud av övrigt byggmaterial som till exempel isolering, betong, skivor och fasadbeklädnad.


Optimera
optimera.se
www.optimera.se
Optimera Svenska AB är en ledande bygghandelspartner för yrkesfolk och ”Gör Det Själv” kunder, inom affärsområdena Byggmaterialhandel, Bygg- & Industriförnödenheter och Trägrossistverksamhet.


Transportcentralen
www.transportcentralen.se
www.transportcentralen.se
TransportCentralen i Halmstad Ekonomisk Förening är ett företag med verksamhet inom Transport – Lagring – Entreprenad. Detta med rätt kvalitet och service till konkurrenskraftiga priser.


FC Mureri & Kakelugnar

www.f-c.se
FC Mureri & Kakelugnar drivs av Fredrik Ceverinsson och utför det mesta inom mureri, men har också specialiserat sig på kakelugnar och teknik för uppvärmning av hus.


LM:s Elektriska AB

www.lm-s.se
LM:s Elektriska AB finns i det gamla affärshuset utmed Kustvägen i vackra Steninge. Vi åtar oss de flesta förekommande uppdrag inom elbranschen.


Medlemsorganisation Företagarna

www.foretagarna.se
Företagarna är Sveriges största företagarorganisation, med ca 80 000 medlemmar i vårt nätverk. Vi är en nationell organisation med lokala nätverk i Sveriges samtliga kommuner.


Göran Carlsson Lummelunda
Göran Carlsson Lummelunda Entrepenad i Kvibille samarbetar med Håkans Bygg speciellt med markarbeten.


Utters Golv i Falkenberg
Utters Golv i Falkenberg samarbetar med Håkans Bygg med olika golvarbeten.


Ideabhuset i Vilshärad
Ideabhuset i Vilshärad samarbetar med Håkans Bygg bland annat med kvalitetssäkring, ansökningshandlingar, besiktningar.


Webbutveckling
Gunnar Bengtsson, Harplinge har utvecklat dessa webbsidor.
Gunnar är också tekniskt ansvarig för funktionerna på HakansBygg.se
www.harplinge.org